-

..det är såna här dagarna som man vill välja fel väg...


börjar bli stressigt...

Har nationelltprov på onsdag i matte och har inte pluggat alls mycket. Redovisning i svenska på torsdag och har inte ens gjort klart arbetet än och sista uppgiften i företagsekonomi A som kommer ge mig MVG. VAD BRA ATT JAG HAR MIN DATA MED WORD HEMMA SÅ JAG KAN PLUGGA. ELLR? f e t  j ä v l a  l ö g n,  h a r  i n g e n  j ä v l a  d a t a  m e d  w o r d. BRA VA!?


...

tja katt

Damaged people are dangerous. They know they can survive.

Sitter på företagsekonomin och gör absolut ingenting. HEJ JAG HAR INGET LIV! TAGGAR SOM FAN TILL BILD-LEKTIONEN. Första bildlektionen på 1.5 år, har längtat i  e v i g h e t e r. Nu får jag äntligen rita med färgpennor och färga barbiedockor, åhhhh kan knappt vänta. s k a  b l i  s å  j ä v l a  k u l.

-

... det är när man är ensam och rastlös som tårarna kommer igen
jag vill inte tänka på det man jag kan inte sluta, den natten, jag mår illa bara jag tänker på det
jag orkar inte, vill bara spola tillbaka så just den där natten aldrig hände ...


jag dör hellre än att fortsätta med det här..

Helgen har varit s u p e r  d u p e r  a s  b r a. Förutom att jag mådde lite dåligt igår men annars så, tummen upp(y) Har iof jobbat i helgen men det har varit roligt. ÖH HEJ NÖRD. jag vinkar som fan!!!!!!!

sannolikhetslära

Sitter i skolan nu och lyssnar på läraren som pratar om sannolikhetslära. Började för 8 minuter sen och slutar om 50 minuter, sjukt skönt. Efter skolan drar jag till stinsen med Natti och handlar lite :)
Vi hörs senare, puss

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPI


Anyone can catch your eye, but it takes someone truly special to catch your heart

Helgen är kirrad och klar! Najs!
Eriks 18-års fest imorgon
Molanders 18-års fest på lördag.
Synd att jag jobbar i helgen liksom....

VALBORG

Valborg är kirrat och klart, fan vad najs! 

Puss

Resten av veckan..

Onsdag: Skola 08.05-14.00. Stanna på resurstiden mellan 14.30-15.30. Åka till jobbet mellan 11.25-12.30 och fixa lite grejer. Äta middag inne i stan 18.00. Göra klart min svenska redovisning på kvällen. Läsa om kap8 i affärsjuridiksboken på varje buss/tåg jag sitter.

Torsdag: Skola 09.20-14.00. Åka till jobbet och plugga matte. Börjar jobbet 16.00 och slutar 21.30. Läsa om kap8 i affärsjuridiksboken på varje buss/tåg jag sitter. När jag kommer hem ska jag träna på svenskan.

Fredag: Skola 13.00-14.00 sen plugga matte, svenska och affärsjuridik. Sen får vi se vart kvällen leder mig.

Lördag: Jobb 16-21.30 = missar molanders middagsfirande, men kommer perfekt till festen! Hinner inte med så mycket innan jobbet eftersom jag ska sova och sova och sova lite till.

Söndag: Jobb 11-19.30. Plugga om det behövs annars bara ta det jävligt lugnt.


HEJ JAG HAR INTE NÅGOT LIV, JAG PLUGGADE ALDRIG FÖRUT. NU PLUGGAR JAG VARJE DAG TYP HEJ JAG HAR INTE NÅGOT LIV.

jag hatar mitt hår

Saknar mitt långa så hår så jävla mycket... Funderar på att typ skaffa löshår eller något. Jag hatar mitt hår.

kollaaa.....


It's always better when we're togheter


-



Säg vad du vill. Säg att jag är äcklig. Att jag svek dig. Att jag högg dig bakom ryggen och tog första bästa chans att såra dig. Säg att jag slet av ditt hjärta och trampade på det. Tretusen gånger. Önskade dig död och hatade dig så mycket. Så in i helvetets mycket. Jag skrek och jag grät och jag grät så hysteriskt mycket. Jag skrek tills jag tappade rösten och grät tills det tog slut på tårarna. Men jag hatade dig aldrig. Att tycka om dig skrämde livet ur mig. Jag ska erkänna, jag är rädd för att bli kär. Jag vill inte att det ska gå långt. Det gör så ont. Och om vi gjorde allting vi drömt om, och du sedan lämnat mig. Skulle jag dö då? Jag skulle dö på riktigt. Så jag vågar inte. jag var rädd. För att jag tyckte om dig så mycket. Bara därför.


gammal text

Min bror är bara 3 år....

Pappa ringer på mobilen... Jag hinner precis svara när jag hör:

Neo (minbrorsombaraär3år): Jag tror inte hon svarar... ehm.. hon är nog med sin kille...
Pappa: hahaha, jaha och vad gör dom då?
Neo (minbrorsombaraär3år): ehm, aa.. De pussas och kramas och ehm.. klämmer på tuttar


hahahha asså welcometomyfamily.


Måndag

Sitter på ekonomi lektionen och blev precis klar med mitt och Eriks arbete, vi är fan grymma. Efter skolan drar jag och Bella till biblioteket och jag ska plugga lite matte och hon ska också göra det typ! Sen vid fem måste jag hem och passa ungarna, fett kul ju! Ha en bra dag!



Trött som fan

Trotts jag inte sov något förra natten så somnade jag inte förrän 2 typ och skulle gå upp 7.30, visst det är mer än 5h men det är fan inte mycket, så får hoppas att jag är trött idag sen så jag kan sova middag eller ngt. Ska ta 08.52 bussen till skolan så ska börja sminka mig snart och sen slutar jag skolan 14.00. Ha en bra dag allihopa så hörs vi sen.

The tourist

Ikväll var det the tourist på bioduken. Den var fan bra!

Sometimes I lie awake at night, and i ask, "Where have I gone wrong?" Then a voice tells me, "This is going to take more than one night."


Har precis vaknat och ska snart fixa något att äta och sen drar jag härifrån. puss


Ibland rinner allt bara över...

Det blev en latte istället för kaffe med mjölk, coolt va? hah.
Om 20 minuter drar Bella mot jobbet och då ska jag nog gå och lägga mig, haha om inte någon rolig jävel vaknat då som vill träffa mig...


Akon - Angel


KAFFE MED MJÖLK

NU SKA JAG OCH BELLA GÖRA KAFFE MED MJÖLK. hejdå


nollsex.nitton

Kom hem för typ en och en halv timme sen. Har suttit och käkat lite nudlar och nu ska jag gå och mötta Bella som ska komma över till mig en stund så ska vi ha det super kul. Varken hon eller jag kan sova fast det är mer synd om henne eftersom hon börjar jobbet om mindre än typ 4 timmar, kul!

Min fredag var superdupernajs. Inflyttningsfest hos jossan = +++++ (fem + e högst). (bilder kommer senare, de finns några på facebook). Igår (lördag) fyllde underbara Anna Molander 18 år och nu är hon vuxen = jag har bara 10 månader kvar tills jag är vuxen = sjuuukt kul! .

Vi hörs snart! PUSS


Sometimes, things are way better left unsaid, unseen, unheard, untouched, and untasted









Ligger före i tidschemat

Bestämde mig för att gå upp 07.40 istället så jag hade precis en hel timme på mig att fixa mig. Har precis duschat och fönat håret och jag har 40 minuter kvar (för er som inte kan räkna ut det...)

Slutar skolan runt 14.00 kanske tillochmed 14.10 och då drar jag antingen till biblioteket (hej jag har inget liv) och slippar lite på mina skills eller så drar jag till jobbet och sitter och chillar bort min tid... hm... haha


13 Januari 2011

Alarmklockan är inställd på o8.oo med 3 minuters znooze (stavning?) tid! Sköntskönt. Imorgon blir det en lång dag men rolig. Hoppas jag inte försover mig, måste ju duscha och ALLT annat som jag gör varje morgon dvs borsta tänderna, borsta håret, dricka vatten, äta frukost, sminka mig, klä på mig, osvosvosv och imorgon ska jag även föna håret. åh herregud......


ICA edsberg har fått nya kassor...

ICA edsberg har fått nya kassor.. Folk måste tro att det var min första dag i kassan och att jag inte ens vet hur en kassa ser ut! Allting var annorlunda, men det är ju kul det också! eller inte. Efter skolan blev det jobb och sen tog jag bussen med Jocke till centrum och chillade där ett tag, tog en kaffelatte på espresso house och nu är jag hemma igen (va?är jag?.....). Vid 22.00 ska jag börja plugga lite matte eftersom jag ska spika MVG på nationella om 2 veckor. Jajajaja vi hörs sen :) PUSSS


nollsjutrettiofyra-bussen

Pallar nte. Tar nästa buss. Vill sova. Vill ha kaffe. Vill ha en studiedag. Vill ha helg. Vill ha lov. Det behöver vi skolungdomar, haha.

12 januari 2011

Godmorgon alla mina vänner (och ovänner). Gick upp för en kvart sen och är klar typ nu, och om typ 5 minuter måste jag gå till min buss. Blir skola mellan 08.05-14.00 idag (med 2 timmars hål till sista lektionen - UNDERBART) sen blir det jobb mellan 14.30-19.30 sen taggar jag direkt hem och sover, och ingen får väcka mig, ok!?!?!


FÖRSTA DAGEN AVKLARAD!

Skolan gick super och hade det skit kul! Har blivit duktig också = pluggade på min håltimme, vilket jag aldrig har gjort förut i HELA MITT LIV! Träffade lite kompisar idag och har även pluggat massa matte hemma, duktig tjej! Just nu sitter jag och käkar middag (för andra gången idag) hej tjockis *vinkarsomfan*! Blir inget mer plugg ikväll tror jag bara om jag absolut inte kan sova!! Vi hörs säkert senare!


nollåtta.femtiofem

Första skoldagen efter jul lovet. Nu är det bara 88dagar kvar till sommarlov! Vilket jag precis satt och räknade ut! Kul liv man har på morgonen. Ska åka till skolan med 09.09 bussen så hinner jag köpa en kaffe i centrum innan jag börjar också.

Efter skolan ska jag försöka plugga lite måste komma in i den onda pluggcirkeln igen. KUL LIV man får när det inte är lov FETT KUL

Ever felt as if you're not whole anymore? Like, you've lost your smile, your laugh, your own self. And no matter how hard you try, you just can't get back to the way things were before. You can't get yourself back to the person you once were.


11 Januari 2011

God natt. Imorgon väntar en underbar dag woho

Nu sitter jag här igen, medan alla andra sover

Jag ångrar mig. Igår satt jag och garva åt alla som skulle upp jätte tidigt till skolan men inte kunde sova. Men nu sitter jag här själv och kan inte sova. Payback time på HÖG nivå. Jag börjar se mig själv som en spågumma - jagkommervarasåsjukttröttimorgonattjagkommerdö. [rätt]. Tur att man går i skolan mellan 10-17 liksom, inte alls min längsta dag. Perfekt dag att börja skolan på, eller???


Längtarsomfantillsdetblirsommarsåjagkanflippasönder.
(nej jag tänker inte trycka på mellanslag!)


Jag hamnar i koma

Jag har suttit i allt för många timmar nu och stirrat in i väggen. Det har inte hänt någonting. För man kan inte ändra på det man gjort, även fast man ångrar det tretusen gånger. Jag stänger av ibland, precis som vilken människa som helst. Och hamnar i koma (som jag kallar det). Då allting bara stänger av och man ser svart. Då jag gjort misstag som jag nästan skulle kunna hugga av min arm för att få ogjort, men det går inte. Och klumpen jag haft i min mage nu, den som värker och gör ont. Och när allting bara är svart och man önskar att man bara kunde sluta andas. Den har jag känt förut. För jag har legat så här allt för många gånger nu för att vända ryggen åt världen och lägga allting åt sidan

Sirius - Fuck up



Sunk so deep you won't believe,
I can't preside what is over me,
I know what you think when you say my name,
Talk about me like "Oh he changed,"
Another dope is up his nose,
And I don't know if I can trust him,
And the smell of alcohol is too much for me to go hug him,
And it's hard to take, hard to watch, hard to look away.
But it's worst to be in the middle of this shit,
Try to make up why to stay.
So I underestimate people, lie to myself,
But I'm easy to see trough,
Used to be so proud but take a look at these eyes,
Take a look at me now.

Everybody got a problem with me,
But then again no one tells life's easy,
Now I gotta watch where I put my feet,
Some don't even want to look at me.
Every now and then I think back,
If I took another choice where will I be at?
Momma said I'm proud of you, and my dad want to help me, guide me through,
And I do want to change, but I keep coming back to the same old same,
Snort a line, while I write a rime about quitting shit for a better life.
What the fuck is that, where's the discipline?
This thing to bring out the bitch in me,
And did I make this song for the sympathy?
I don't now what it is but I'm sick of it.

10 Januari 2011

Tog precis bort alla inlägg, tänkte försöka börja blogga igen (påriktigtdenhärgången) men vi får väl se hur det går med det :) Imorgon börjar skolan igen känns väl ok men är inte taggad på tidiga morgonar haha + att det är spanska imorgon vilket är ett STORTSTORTSTORT MINUS. Nu ska jag tillbaka till min egna lilla värld och lyssna på musik.. Ha det bra, så hörs vi om typ 10 minuter!



/Bella

RSS 2.0